Pezett vraagbaakPezett DossierCheck

Vraagbaak van Pezett: altijd bij de hand

Ook als je PZ efficiënt is ingericht zul je dagelijks met operationele vragen te maken krijgen. Hoe ga je om met loonbeslagen? Is de werkgever verplicht hieraan mee te werken? Hoeveel vrije dagen resteren er voor die medewerker die net in dienst is? Komt een declaratie ten laste van de vrij besteedbare ruimte (WKR)? Vaak weet je wel ongeveer hoe iets zit. Maar hoe precies?

Wetgeving wordt voortdurend aangepast, CAO’s veranderen, soms met grote consequenties in de dagelijkse praktijk. Het is dan voor mede-flexwerkers prettig om terecht te kunnen bij Pezett en voor werk-opdrachtgevers is het plezierig om ruggespraak te kunnen houden met een deskundige. Het bespaart bovendien enorm veel tijd! Met Pezett’s Vraagbaak service heb je altijd een deskundige stand-by.

Vraagbaak is beschikbaar voor alle Vast-flexbeheerklanten van Pezett. De Vraagbaak-dienst van Pezett is er op basis van een ‘strippenkaart’. Je koopt 10 uur aan Vraagbaak service vooraf in. Via de Pezett portal houden we je op de hoogte van het gebruik. Zo hou je grip op de kosten! In onze portal vind je bovendien een uitgebreide FAQ. Zo bespaar je tijd van je kaart.
Vraag een offerte en ontdek wat een tijd- en kostenbesparing Vraagbaak oplevert voor jouw organisatie. Liever eerst een gesprek? Bel Harold Tuntelder via 050-82 00 995 of mail harold@pezett.nl.

Ontvang binnen een dag je offerte

Wat zit er in deze dienst?

 • Vraagbaak voor mede-flexwerkers

  .

 • Deskundige ruggespraak voor Werk-opdrachtgevers

  .

 • Toegang FAQ sectie Pezett portal

  .

 • 24/7 Bereikbaar via Pezett portal

  .

 • Echte mensen: we helpen je aan de telefoon

  .

Ilse van der Meulen Flexmanager bij Pezett

“Ik ken uiteraard al mijn klanten persoonlijk, maar ook veel van hun medewerkers. Voor hen bén ik gewoon hun PZ afdeling.”

Ilse van der Meulen

Flexmanager, Pezett

“Ze hebben altijd een passend antwoord voor ons.”

Erwin GritterPartner Solvent Advocatuur & Belastingadvies